Zorg voor elkaar en de beste kansen voor iedereen!

Mijn naam is Bart Smeets. Ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Hendriëtte en vader van Amber en Luc. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als vertegenwoordiger in de detailhandel, ben ik momenteel werkzaam voor financieel dienstverlener APG te Heerlen. Mijn hobby’s zijn muziek en hardlopen. Ik ben lid van Harmonie Laura, Sjpasskapel De TrekZek en atletiekvereniging STB.

Vanuit diverse bestuursfuncties in het Landgraafse verenigingsleven werd een jaar of tien geleden mijn interesse gewekt voor de politiek. Inmiddels ben ik nu gedurende twee bestuursperiodes raadslid en wil ik mij ook de komende vier jaar maximaal inzetten voor de Landgraafse samenleving.

Onze inwoners, jong en oud, verdienen de best mogelijke zorg en ondersteuning, als ze het op eigen kracht niet redden. Of het nu gaat om een aanpassing in de woning, of om het helpen aan een nieuwe baan. Iedereen verdient het om mee te doen! Voor zorg geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Er dient voldoende aandacht te zijn voor zorgpreventie. Voor het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt moet iedereen de mogelijkheid krijgen zijn of haar talent te ontwikkelen. Daar ga ik voor.

Zorg voor elkaar en de beste kansen voor iedereen!

Bart Smeets