CDA LANDGRAAF STEMT IN MET ONDERZOEK NAAR VERDERE TOERISTISCHE ONTWIKKELING VAN LANDGRAAF

De voltallige CDA-fractie heeft afgelopen raadsvergadering ingestemd met de volgende fase van de IBA-projecten, waaronder Endless Summer: een indoor surfconcept dat uniek is in de wereld. Dit project kan vele extra inkomsten brengen voor onze gemeente. Ook de Leisure Lane, een groot fietspad door de regio met verschillende bezienswaarigheden, is een ambitieus project, dat goed is voor de toeristische aantrekkingskracht van onze regio en een mooie aanvulling is op Snowworld. Ook komt er een onderzoek naar de grote, kunstzinnige Oloïde op de Wilhelminaberg, waarin draagvlak van onze inwoners een grote rol speelt. Deze kan een groot symbool worden voor onze regio.
Deze projecten zullen na het besluit van vanavond verder uitgewerkt en onderzocht worden. Het CDA Landgraaf is blij dat het raadsvoorstel op een meerderheid kon rekenen. Enkel de SP fractie stemde hier niet mee in.

#teamCDA #LandgraafCDA