Met trots presenteert CDA Landgraaf de eerste zeven namen van de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018!

Op 22 december 2017 heeft de ALV van het CDA Landgraaf de top 7 en de lijstduwer van de kandidatenlijst op voordracht van het bestuur unaniem vastgesteld.

Wethouder Marlies Dreissen voert net als 2014 de lijst aan. ‘Als lijsttrekker ben ik erg trots op dit team, waarin kennis, ervaring en nieuw talent elkaar versterken. De afgelopen periode hebben we laten zien dat inzet, onverzettelijkheid en saamhorigheid tot resultaat leiden. En dat we pal staan voor onze kiezers, wiens stem bij ons wordt gehoord en zeker telt. Ik ben trots op de mooie, gebalanceerde top 7 van de kandidatenlijst.”
Op plek 2 staat de huidige fractievoorzitter Gaston Huth, op plek 3 nieuwkomer Bart Smeets, die de afgelopen tijd in de raad zat namens PRO Landgraaf. Plek 4 wordt bezet door ons ervaren raadslid Sjaak Reumkens. Op plek 5 staat de pas 19-jarige jongerenkandidaat Stijn Kropman, die veel werk verzet als voorzitter van de CDA-jongeren Limburg. Het huidige raadslid Wim Haan staat op plek 6. De zevende plaats is voor fractiesecretaris Ralf Ploumen.
De Leden van het CDA Landgraaf hebben wethouder Ramon Lucassen tot lijstduwer gekozen. De overige plekken zullen de komende tijd door het bestuur ingevuld worden.
Op 21 maart mag de kiezer stemmen. Het is wat het CDA-Landgraaf betreft ‘tijd voor de JUISTE keuze! ‘’

top 7 facebook